5. evenementen / markten / beurzen

1 september 2018  Oldtimerdag Vreeswijk

Beste oldtimer liefhebber,
Wij willen u graag uitnodigen deel te nemen aan de 9e editie van de Authentieke Dag Vreeswijk. Deze vindt op 1 september 2018 plaats in het historische centrum van Vreeswijk (te Nieuwegein). Op die dag staan er vele historische voertuigen opgesteld in de straten van Vreeswijk. Een prachtige gelegenheid de historische auto’s, vrachtwagens, trekkers en motor- en bromfietsen te bekijken. Maar vooral ook met (mede)eigenaren van deze voertuigen ervaringen uit te wisselen, zowel voor als na de tourrit.

De Toerrit
De afgelopen jaren ging de rit richting het oosten, westen en zuiden. Dit jaar is een route uitgezet vanuit Vreeswijk rondom Utrecht. Een fraaie tocht waarbij u de veelzijdigheid van onze provincie beleeft. De route leidt ons langs fraaie vergezichten die worden afgewisseld met middeleeuwse gebouwen, boerenpaden met boerderijen, buitenhuizen en kastelen.

Thema
Dit jaar is het thema Groot Brittannië. Het centrum van Vreeswijk zal worden aangekleed met Britse kenmerken, de organisatie loopt in Engelse kledij en ook op andere plaatsen krijgt de Engelse cultuur extra aandacht. Op een centrale locatie zullen meerdere Britse historische voertuigen worden opgesteld. Voor de tourrit ligt enige nadruk op deelname van Britse historische voertuigen, maar elk voertuig van voor 1978 is welkom.
U doet toch ook mee? Meer informatie op: http://www.oldtimerdagvreeswijk.nl of op onze Authentieke dag Vreeswijk facebook pagina.

Deelnemen
Als ingeschreven bestuurder en passagier(s) van een klassiek voertuig kunt u ook deelnemen aan de tourrit van de Authentieke Dag Vreeswijk. Heeft u of kunt u beschikken over een klassiek voertuig van voor 1978, dan doet u toch mee? Deelname staat dan open voor iedereen met een:
• Klassieke auto
• Oude motor, bromfiets of scooter
• Historische vrachtwagen
• Oude brandweerwagen, ambulance, militaire voertuig of een soortgelijke historische wagen
• Tractor

Inschrijven
U kunt zich inschrijven via http://authentiekedag.invreeswijk.nl/deelnemer   Direct na uw inschrijving ontvangt u een bevestiging op uw e-mailadres. Hierop staat, naast bevestiging van uw deelname, praktische informatie voor de dag. Medio augustus ontvangt u informatie over parkeren, aanvangstijden en dergelijke.

Let op:
Inschrijven en betalen tijdens de Authentieke Dag Vreeswijk, op 1 september 2018, is niet meer mogelijk. Beperkt aantal deelnemers Schrijf u bijtijds in. Zoals ieder jaar verwachten we weer bezitters van klassieke voertuigen teleur te moeten stellen. Door vergunningen, voorschriften en dergelijke kunnen slechts een beperkt aantal deelnemers meedoen.

Kosten
Deelnemen kost € 15,00 per voertuig. U kunt dan rekenen op koffie met wat lekkers, een verrassend aandenken aan uw deelname, een fraaie rondrit en een gezellige dag in ons pittoreske Vreeswijk. Lunchpakketten zijn tegen een vergoeding van € 4,00 per persoon te bestellen middels het inschrijfformulier.
Als deelnemer krijgt u:
• Een fantastisch gezellige zaterdag
• Een bijzondere tourrit door de provincie Utrecht
• Ontvangst met koffie en wat lekkers
• Een lunchpakket indien besteld bij inschrijving
• Een fraai magazine met de route
• Een blijvende herinnering aan deelname


Met vriendelijke groet,
de werkgroep Authentieke dag Vreeswijk

7 oktober 2018 alweer de vierde HDCZ Swapmeet ZWOLLE

Na alweer 3 succesvolle, goed bezochte en zeer gezellige Swapmeets is op 7 oktober 2018 alweer de vierde HDCZ Swapmeet. Omdat we weer wat extra ruimte hebben gecreëerd hebben we dit jaar de ruimte voor 24 kramen in een prettiger opstelling en een makkelijkere doorloop. Tijdens de Swapmeet zal de BBQ en de rokerij weer de lekkerste hamburgers en de fijnste gerookte zalm serveren! Als je je wilt aanmelden als standhouder om je spullen te komen verkopen staat hieronder alle info die je nodig hebt. 

Van 10:00 uur tot 16:00 uur kun je je motoronderdelen, motorfietsen, kleding, parafernalia en lifestyle items kwijt op het terrein van de Harley-Davidson Club Big V-Twins Zwolle. Alle merken Amerikaans en Engels van alle jaren en klassiek Japans (tot ± 1980) en natuurlijk choppers, brattstyle's en customs  zijn welkom op de kramen. 

Het grootste deel van de Swapmeet zal buiten het clubhuis gehouden worden, maar in het clubhuis is zeker ook nog een en ander te zien. Er zijn stevige kramen van 4 meter met zeil beschikbaar. Nou is 4 meter een hoop om te vullen, daarom kun je vanaf 2 meter een halve kraam huren. Over de kosten: Ook dit jaar kunnen we de kleine prijs van €20,- rekenen voor een kraam van 4 meter met zeil. Het zijn dezelfde kramen als de voorgaande jaren. De kramen zijn ook per 2 meter te huur, je deelt dan een kraam met iemand anders. 

Net als vorig jaar zullen we zorgen voor een variatie aan standhouders met voor elk wat wils en er zal ook weer een kleine bikeshow zijn in ons clubhuis. Nog steeds geen jury, geen prijzen, alleen maar brommers kiek'n. Heb je een interessante motorfiets die niet zou misstaan, dan horen het graag en bent je welkom om deze te showen! Voor de Swapmeet en/of Bikeshow kun je je opgeven via: 

swapmeet@bigvtwins-zwolle.com 

Groet, 
Peter van der Meulen


Comments