Home‎ > ‎6. adverteerders in ons clubblad‎ > ‎Vetera‎ > ‎

Vetera

Geplaatst 8 jan. 2015 06:41 door Vereniging Klassieke Motoren

Persbericht overgang van Maarseveen

Van Maarseveen Assurantiën na overname verder als Vetera

Hardenberg – Het assurantiekantoor van Roel en Hennie van Maarseveen is overgenomen door Vrieling Adviesgroep. Voor de oldtimerliefhebbers Roel en Hennie van Maarseveen werd hun bedrijf te groot om de werkzaamheden nog samen aan te kunnen waardoor gezocht werd naar een waardige opvolger. Hun succesvolle bedrijf zal door Vrieling Adviesgroep onder de naam Vetera voortgezet worden. Doel van Vetera is om met dezelfde passie klanten te blijven voorzien van de service als die ze gewend zijn bij Van Maarseveen. 

Het assurantiekantoor van Roel en Hennie van Maarseveen is al bijna veertig jaar een begrip in de wereld van oldtimerverzekeringen. In die veertig jaar groeide hun bedrijf van honderden klanten naar ongeveer dertigduizend klanten. Door hun jarenlange enthousiasme voor klassieke motorfietsen en rijwielen, hebben Roel en Hennie van hun passie hun beroep kunnen maken en is het bedrijf door de jaren uitgegroeid tot een begrip in de oldtimerwereld. 

Inmiddels is het bedrijf te groot geworden voor Van Maarseveen. Roel vertelt: “We kunnen de werkzaamheden niet meer met z’n tweeën aan. Bovendien moeten assurantiekantoren aan steeds meer eisen voldoen. Voor ons was dit het juiste moment om op zoek te gaan naar een waardige opvolger.” Na een aantal goede gesprekken met Vrieling Adviesgroep is de knoop doorgehakt. “We hebben er vertrouwen in dat Vetera onze klanten dezelfde goede dienstverlening kan bieden”, aldus Roel.

Vetera is gespecialiseerd in het verzekeren van oldtimers. Het team van Vetera, bestaande uit onder andere Jarco Lamberink en Steven Gerrits, heeft naast jarenlange verzekeringservaring ook een grote passie voor oldtimers. Vanwege deze affiniteit begrijpt Vetera als geen ander hoe belangrijk een goede oldtimerverzekering voor een klassieker is. 

Vetera biedt specifieke verzekeringen voor oldtimer bromfietsen, motoren en auto’s. Zo kunnen klanten hun klassieker perfect verzekeren. Voor de liefhebber met meerdere oldtimers is er een unieke verzamelpolis. De adviseurs van Vetera geven graag persoonlijk advies over de beschikbare oldtimerverzekeringen. Ook krijgt iedereen straks online toegang tot alle verzekeringen die Vetera aanbiedt via de website www.vetera-oldtimerverzekeringen.nl. Hier kunnen direct verzekeringen afgesloten worden. Daarnaast kunnen bestaande klanten op mijn.vetera.nl hun eigen verzekeringen inzien en wijzigen.

Voor bestaande klanten verandert er, naast de nieuwe online mogelijkheden, door deze overname niet zoveel. De polis, groene kaart, factuur en overige documenten worden rechtstreeks toegestuurd door Vetera. Ook zal Vetera namens de verzekeraar de premies zelf incasseren. Bij schade wordt de klant direct door ons geholpen door een persoonlijke schadebehandelaar, die ervoor zorgt dat schade goed en snel wordt afgewikkeld. Klanten hebben nu echt één aanspreekpunt en dat is Vetera. Verder blijven klanten profiteren van scherpe premies en goede verzekeringsvoorwaarden. Camiel Slot, lid van de kantoorleiding van Vrieling Adviesgroep, vertelt: “De klant staat altijd centraal bij Vetera en ons beleid is voor honderd procent gericht op lange termijn relaties met onze klanten.”

Noot voor de redactie 
Wilt u meer informatie over de overgang van het verzekeringsbedrijf Van Maarseveen naar Vetera? Neem dan contact op met Vetera. U kunt ook een interview aanvragen met de medewerkers van Vetera via onderstaande contactgegevens. 
 
Publiceert u het artikel online?
Als u het artikel online publiceert, zou u dan zo vriendelijk willen zijn een link toe te voegen richting de website www.vetera-oldtimerverzekeringen.nl? Op de website vinden de bezoekers namelijk meer informatie over de overgang van Van Maarseveen naar Vetera. 
 
Vetera 
Stelling 5
Postbus 444
7770 AK Hardenberg
0523 - 28 23 28
info@vetera.nl
Comments