Algemene rittenkalender

Let op ritten kunnen niet door gaan vanwege Coronavirus COVID-19

Motortreffen Kalender http://www.treffens.be/

Voorjaarsrit VKM 17-04-2021

Start bij Bezoekerscentrum Ommen, Hammerweg 59A, 7731 AJ, dit is de Besthemermolen, aan de weg Ommen-Lemele.Verzamelen om 10:00 uur en we starten om 10:30 uurHier is ‘s morgens koffie en bij terugkomst snert verkrijgbaar. Neem zelf eten mee voor tussen de middag en denk aan voldoende afstand en bij het halen van koffie aan een mondkapje.
P.S. Er gaat geen bezemwagen mee en alleen de leiding draagt een oranje hesje.
Mooie rit gewenst!Henk en Seine.

Let op Ritten kunnen niet door gaan vanwege de Coronavirus COVID-19

Deze rit is afgelast i.v.m. de CORONA

We verplaatsen de rit naar september 2021. De exacte datum krijg je z.s.m. van mij door.

De Veteranen- Klassieke motoren en Bromfiets rit in Enter op zondag zondag 25 april 2021

(onder voorbehoud RIVM regels!! )

De Enterse Motorclub EMC houdt op zondag 25 april 2021 een toertocht voor Veteranen en klassieke motoren en klassieke bromfietsen. Ook dit jaar zullen vele motoren en bromfietsen te bewonderen zijn. Veteranen motoren zijn motoren gebouwd voor 1940. Deze zullen een rit rijden van +/- 80km. Klassiekers zijn motoren van 25 jaar en ouder. Deze zullen een toertocht rijden van +/- 120 km. Ook de bromfietsen zullen een rit van +/- 80 km rijden. Bent u of leden van uw vereniging eigenaar van een veteranen of klassieke motor of een klassieke bromfiets, dan kunt U ook deelnemen aan deze toertocht die U langs de mooiste plekjes in Twente voert. Halverwege is er een pauze/stop. U rijdt met een groep onder leiding van een voorrijder. Als toeschouwer bent u natuurlijk ook van harte welkom bij t’Kluphoes, waar alle gelegenheid is om de motoren/bromfietsen uit vervlogen tijden te bewonderen en een praatje te maken in ons gezellige clubhuis. Inschrijven kan via onze website tot 24 april 2020. (ook i.v.m. de catering.) Inschrijfgeld: € 7,50. De start van de klassiekers is om 11.00 u. De start van de veteranen is ook om 11.00 u. E.e.a. gebeurt blok gewijs. En de start van de bromfietsen is om 11.30u. Wij verzoeken u deze aankondiging in uw toerkalender op te nemen.


Zaterdag 1 mei 2021

Deze rit is afgelast i.v.m. de CORONA


34 ste Sallandse Klassieker Toertocht

Voor motoren en scooters

Geachte Klassieker Liefhebbers,

Ook dit voorjaar zijn wij van Motorclub Salland voornemens een leuke toertocht uit te zetten, om U in de gelegenheid te stellen na de winterperiode, de klassiekers weer van stal te halen.

In 2021 proberen we de Sallandse Klassieker Toertocht op Zaterdag 1 mei te laten plaatsvinden , start +/- 10.30 uur vanaf de parkeerplaats voor Cafe / Rest. Reimink in het centrum van Lemelerveld.

· lengte van de toertocht +/- 90 kilometer

· bij inschrijving / ontvangst kopje koffie

· de rit wordt via het follow up systeem gereden

· pauze clubhuis MC.Salland met koffie en lunch

· kosten per inschrijving € 5,=

· DIT ALLES ONDER VOORBEHOUD i.v.m. met CORONA

Wat de organisatie betreft zullen we ons uiterste best doen er een voor alle partijen geslaagde toertocht en een gezellige dag van te maken.

We hopen op goed weer en een flinke deelname, met veel oude bekenden…….maar ook nieuwe deelnemers.

Graag tot ziens op Zaterdag 1 mei !!

Bel of mail even voor opgave en of we het kunnen laten doorgaan

Met vriendelijke groet,

Leen Hoogenboom e-mail : leenhoogenboom@outlook.com

Kerkstraat 21

8151AR Lemelerveld.

Tel : 0612276420