3. Reis en verblijf

Ötztaler Naturcamping

waar de camping is nog steeds kamperen!

Wanneer je toch op weg bent naar: http://www.crosspoint.tirol/

Guest Farm Africa

Hier hebben wij als motorclub Vereniging Klassieke Motoren

een weekend doorgebracht.

Guest Farm Africa

Katrin Behrens

Im Orte 17 31228 Peine - Röhrse

Telefoon: 05177 - 1682

Fax: 05177-9850953Cor en Ineke heten je van harte welkom in hun Bed & Breakfast Landhaus Reiter,

het startpunt voor prachtige motorroutes door de Duitse en Oostenrijkse Alpen.
Landhaus Reiter Cor en Ineke Verhoef Moosbachweg 2 83246 Oberwössen Tel. +49(0)151 540 290 45


http://www.gaestefarm-afrika.de/index.html

C A M P I N G "DE BRONZEN EIK "

S E L L I N G E N N E D .

Motorvriendelijke camping ''De Bronzen Eik'' Sellingen Ned.

tel: 0599 322006 b.g.g. 06 53315149 fax: 0599 322606

receptie@debronzeneik.nl


SILVERSTONE PARTYCENTER

Z W A N E N B U R G .

Hildesheimer Haus

De Harz het paradijs voor iedere motorrijder!

Zoekt u een echt idyllische reisdoel dat eenvoudig te bereiken is, u en uw vrienden op demotor langs de route heel veel afwisseling biedt, zonder dat u voor al dit plezier diep in de buidel hoeft te tasten? Dan bieden wij u precies dat wat u zoekt. De Harz heeft mooie door een middelgebergte slingerende wegen, met prachtige vergezichten en zeer veel vertier, heerlijke, rijkelijke maaltijden met een uiterst vriendelijk prijsje, maar musea, raften, abseilen zijn beschikbaar. U zult er veel mensen ontmoeten met die uw hobby delen, zij ontdekten de Harz dat met zijn enorme variatie aan bossen, weiden en meren ongekende mogelijkheden biedt. In het Hildesheimer Haus in het bergdorp Buntenbock, hebben wij uw bed al opgemaakt en staat uw welkomst biertje klaar. U kunt kiezen uit een mooie kamer of een appartement dat u met vrienden kunt gebruiken. Alle vertrekken hebben een warme barokke uitstraling. Natuurlijk is er voor uw machine een prima plek om de nacht door te brengen. Na een uitgebreid ontbijt vertrekt uitgerust aan het volgde deel van uw ontdekkingsreis door de Harz, een van de mooiste natuurgebieden van Europa. Voor groepen kunt u het hele huis inclusief feestzaal boeken. Boekt u rechtstreeks dan kost het bijvoorbeeld een luxe appartement bij zes persoonsboeking maar € 30,00 per nacht per persoon. Bel ons anders even op of bezoek ons op.

http://www.hildesheimerhaus.de

Wij verheugen ons al op uw komst! Uw Nederlandse gastheer en gastvrouw groeten u vriendelijk, Mirjan Kwant und Dirk Jager

Hildesheimer Haus An der Trift 6a 38678

Clausthal-Zellerfeld O.T. Buntenbock

E-mail: info@hildesheimer-haus.de

Tel. +0049 (0)5323 715992

Sauerland een leuk Motorhotel 4 Km van de Diemelsee

Hallo motorvrienden, Het voorjaar staat weer voor de deur, de motoren kunnen weer uit het vet en het toeren kan weer beginnen. Wij willen ons even voorstellen wij zijn Gerard en Gina van der Kooij en hebben in Sauerland een leuk Motorhotel 4 Km van de Diemelsee. Deze streek staat bekent om zijn 1000 mooie bochten. Vanuit ons hotel kunt u dan ook heerlijke dag tochten maken. De motoren kunnen bij ons binnen staan in een afgesloten garage. s’Avonds lekker genieten van een drie gangen menu of bbq bij mooi weer. Na het eten genieten van een Westheimer biertje op het terras of aan de bar. Ook is er de mogelijkheid om te kegelen, tafelvoetballen en te nagelen. Na een goede nachtrust staat er een heerlijk ontbijt klaar. Kijk even op onze site voor een leuke aanbieding.

Veel veilige kilometers. Met vriendelijke groet, Gerard en Gina van der Kooij


camping moto dordogne