Motor routeplanners

Kurviger

Kurviger is een motor routeplanner die de voorkeur geeft aan bochtige routes en bergen, en tegelijkertijd steden en snelwegen vermijdt. Met Kurviger vind je gemakkelijk bochtige landwegen en vermijd je stressvolle wegvakken.

Uitleg zie onderstaande link:

https://kurviger.de/about/nl

CALIMOTO

calimoto is uw eenvoudige tool voor het plannen van ritten: ontdek wegen, plan een reis en integreer POI's. Je kunt ze ook delen met je vrienden. Plan nu je volgende rit!

TomTom

TomTom MyDrive Connect is een gratis programma die je kunt gebruiken om de inhoud en de kaarten van je navigatie te blijven updaten. MyDrive Connect kan gebruikt worden op Windows en op Mac OS X. Hieronder leggen we uit hoe je MyDrive moet installeren en de kaarten kunt bijwerken.

advies aan de route maker

Iedereen die wel eens met een groep rijdt kent het wel: hebben ze allemaal een gps, allemaal dezelfde route. Gaat de één links, de ander rechts en weer een ander staat vertwijfeld te keren. Dat heeft allerlei oorzaken. Maar die oorzaken zijn misschien niet zo belangrijk: belangrijker is hoe je dat voorkomt.

Met als kernvraag: op welke manier zorg je als club of reisorganisatie dat iedereen dezelfde route ook daadwerkelijk hetzelfde rijdt?

Mijn advies is om daarbij te werken met één standaard: ‘de MrGPS Methode’.

Binnen die MrGPS Methode (ofwel MisterGPS methode) geef ik in aparte video’s uitleg aan zowel de routemaker als de rijder uitleg over hoe het werkt.