Clubweekend 2024: 31 mei, 1 en 2 juni - 40 jaar VKM

camping "de Molenhorst" Beilen

Wij zijn van plan er een feestje van te maken, maar dan graag met jullie hulp. Uiteraard is er voor de actieve motorrijder genoeg te doen: twee dagritten.

Zaterdag en zondag starten we om ongeveer 11.00 uur. De koffie met koeken staan al veel eerder klaar natuurlijk. De tochten zijn ongeveer 140 kilometer lang en er wordt minimaal drie keer gestopt. Waarbij 1 keer voor de lunch (intekenlijst ligt klaar) Waar we precies heen gaan houden we nog even onder de pet, maar ervaringen van voorgaande jaren leert dat het altijd prachtig is. 

 

Dit jaar willen we echter benadrukken dat ook de niet-actieve motorleden (met partner) van harte welkom zijn. Speciaal op de zaterdagavond hopen wij een zeer gezellig onderonsje te hebben, beginnend met een BBQ, uitlopend naar een uitgebreide praatavond. De planning is om ongeveer 18.00 uur de BBQ aan te steken en die blijft aan totdat iedereen er genoeg van heeft. Dus mocht de motorrit je teveel zijn, of andere dringende zaken je voor de dag rit ver van Beilen houden, kom dan toch op de avond samen of alleen: alles is goed.

 

Om een en ander in banen te leiden vragen we het volgende:

 

Wil je komen kamperen met tent, caravan of camper, geef je op bij de camping en zeg erbij dat je voor de motorclub komt.

Wil je komen kamperen in 1 van de kant en klare tenten, geef je dan bij Jacky op. Die houdt het aantal in de gaten zodat we niet met te volle tenten zijn. Maximaal 4 per tent.

Wil je komen op de BBQ geef je dan op bij Jacky zodat er ook voldoende is om op de BBQ te leggen en te drinken ….

Wil je onverwachts aan komen waaien, OOK DAT KAN, neem dan zelf iets mee voor op de BBQ en te drinken.

 

De mogelijkheden zijn enorm, wij kijken er naar uit om iedereen te zien.


VKM clubweekend


Altijd een feestje


• Zaterdag én zondag een schitterende rondrit

• Kamperen of in een kant en klare tent

• Rijden, eten en drinken

https://www.campingdemolenhorst.nl/ 


Wil je alleen een rit meerijden? Alles kan!


aanmelden vanaf 10.00 uur

aanvang rit(ten) : 11.00 uur


Vragen?

Jacky van Beusekom

06 - 524 566 13