Classic motor- en bromfietsbeurs Leek - 2 en 3 maart 2024

Op 2 en 3 maart 2024 wordt in Sportcentrum Leek voor de 9e keer de jaarlijkse Classic motor & bromfietsbeurs georganiseerd.

Na voorgaande jaren als vaste bezoeker(s) dit evenement te hebben bezocht, gaat de VKM zich op de komende beurs presenteren. Achterliggende gedachte is dat onze leden naast motor(en) veelal ook hun eerste bromfiets of scooter nog in bezit hebben. Het streven op deze beurs is een zo gevarieerd mogelijk aanbod te presenteren. Verder is er beperkte mogelijkheid voor de inbreng van uw overtollige onderdelen, documentatie e.d. voor wie wil bijdragen aan het tot een succes maken van de VKM stand.

De inbreng is op vrijdag 1 maart 2024 van 10.00 tot 22.00 uur (of in overleg zaterdag van 7.00 tot 8.30 uur.) Na afloop van de beurs op 3 maart kan na 17.00 uur alles weer opgehaald worden, waarbij de 2-3 wielers voorrang hebben boven de standhouders, dit om opstoppingen te voorkomen. 

De organisatie heeft een verzekering tegen brandschade afgesloten en gezorgd voor bewaking op vrijdag en zaterdag na sluitingstijd. Opgave met vermelding van naam, adres en lid nr., merk en bouwjaar van de motor, scooter of uw bromfiets  bij:

Freek Beenen, voorkeur per mail : freekbeenen@home.nl , tel:06-53698536. Of tijdens de komende maandelijkse winter praatavonden.


Vriendelijke motorgroet,

Evenementenorganisatie VKM.

p/o. Freek Beenen.

www.classicmotor-bromfietsbeurs.nl