Hunebedrit Gieten 15-16 juni 2024

Beste Klassieke motorliefhebbers. Hier bij de aankondiging van een prachtig tweedaags evenement. Het gaat hier om de Hunebedrit.


Deze rit wordt verreden onder de vlag van de VMC. Maar gelukkig zijn onze prachtige klassiekers ook welkom.


De ritten worden verreden op zaterdag 15-6-2024 en zondag 16-6-2024. Op de zaterdag wordt er een rit van ongeveer 115km gereden waarin we altijd een leuk adres aandoen. Welke dat zal zijn, is op moment van schrijven nog niet bekend. Uiteraard is hier ook een hapje en een drankje te nuttigen.

Op de zondag is er een rit van wederom +- 115km. Dit is een rit met controle posten waar op gemiddelde snelheid wordt gereden. Op het einde wordt de stempelkaart ingenomen en valt er misschien wel een leuke prijs te winnen. De kilometer teller dient bij deze wel afgeplakt te worden.

De routes van beide dagen worden uitgezet d.m.v. bordjes: Driehoek = rechtdoor Vierkant = linksaf Rondje = rechtsaf. Zaterdagavond zorgt de organisatie voor het eten, meestal in de vorm van een lopend buffet, met voor ieder wat wils. Hier is ook een bar voor de nodige dorstige versnaperingen. Lijkt het u wat dan kunt u zich aanmelden bij Alie Muurling, via benmuurling@hotmail.nl. Bij de aanmelding ook graag vermelden of u mee wil eten zaterdagavond. Hiervoor wordt bij de inschrijving ook een kleine bijdrage gevraagd.


De locatie is: boerderij camping Koops, Dorpsstraat 88, 9658 PE Eexterveen. Uiteraard kan men al eerder naar de camping en alvast genieten van de omgeving. Hiervoor kan men contact opnemen met de camping. We zien jullie graag in Eexterveen.


Met vriendelijke groet, Bert Braam